04.07.2018.
Novosti

Godišnji književni alamanah 4 –“Poezija Stenka - "ŽAMOR REČI"

 

GODIŠNJI KNJIŽEVNI ALAMANAH 4 - POEZIJA STENKA - "ŽAMOR REČI"
koji će predstavljati selekciju vaših kvalitetnih priloga, pesama, priča i aforizama.

USLOVI UČEŠĆA, NAČIN I ROKOVI PRIJAVE:

Poslati 5 pesama do 24 reda, ili 3 priče do 24 reda, ili 35 aforizama, sa osnovnim podacima o sebi /ime i prezime, adresa, broj telefona/ u Word dokumentu - slova Times New Roman, veličina slova 12,
- na mejl adresu: majodanilovic@gmail.com;
- ili u inbox profila na FB - Majo Danilović;
- ili predaj lično Miroslavu Ćosoviću, Milanu Stevanoviću Trnovici, Radinki Stojković, Maju Daniloviću.

zaključno do - 30. 07. 2018.

Odabrani prilozi autora će biti štampani u pismu u kojem budu dostavljeni /latinica ili ćirilica/. Autori izvan S/H govornog područja, treba da dostave radove prevedene na srpski jezik.

Autori selektovani za Almanah 4, na ime troškova štampe i pripreme knjige, te organizacionih troškova, participiraju iznos od 1.200 dinara ili 10 evra /u cenu su uračunati i troškovi dostavljanja knjige autorima, isključivo na adresu u Srbiji/.

Uplate se primaju zaključno sa 15. 08. 2018.
Svaki objavljeni autor će dobiti po jedan primerak ovog izuzetnog izdanja /dodatni primerci se poručuju u pretplati po istoj ceni./

- autori iz Beograda uplaćuju: lično
- autori iz Srbije - PostNetom na : Majo Danilović, Vukasovićeva 71g, stan 2, 11090 Beograd /mob. 0603090200/, navesti ime i prezime autora na kog se uplata odnosi, dostaviti broj uplate;
PostNetom na ime: Radinka Stojković, Sitnička 13 Beograd / mob. 069722484, navesti ime i prezime autora na kog se uplata odnosi, dostaviti broj uplate.
- naši prijatelji iz inostranstva, uplatom u Western Unionu na ime: Majo Danilović, Vukasovićeva 71g, stan 2, Beograd ili Stojković Radinka, Sitnička 13, Beograd, uz dostavljanje broja uplate, imena i adrese pošiljaoca.

Almanah 4 - "ŽAMOR REČI" će biti luksuzno opremljena knjiga, tvrdih korica, u formatu 24x24cm, na kvalitetnom kunstdruk papiru /140grama/, a svaki autor će biti predstavljen na jednoj strani knjige.

Almanah 4 će biti promovisan 26.10. u predvečernjim časovima u Kući Kralja Petra I; 27. 10. u popodnevnim časovima na Međunarodnom beogradskom sajmu knjiga, a uveče istog dana VELIKA PROMOCIJA u Restoranu Stenka u blizini Sajma u Beogradu.
Ovo izdanje Almanaha 4 Poezije Stenka biće podržano od Gradske opštine Savski venac, Udruženja književnikas Srbije i Svetske akademije za poeziju iz Verone.
Takođe, doživjeće i veliku medijsku promociju.
Organizator ne honoriše objavljene radove i ne plaća autorsko pravo.

Književni salon POEZIJA STENKA
POEZIJA - NADASVE