13.05.2022.
Novosti

Završene druge IPA igre u Baru

 

 

 

Sinoć su, na terasi hotela “Princess” svečano zatvorene druge po redu IPA igre u Baru.

 

Turistička organizacija Bar, kao glavni pokrovitelj IPA igara pružila je podšku u organizaciji ove sportske manifestacije IPA sekciji Crne Gore.

 

Upriličen je muzički program počevši sa koncertom hora “Antivari musica” pod dirigentskom palicom Mira Kruščića a nakon toga natuipio je DJ Ćoske.

 

Svečanom zatvaranju su prisustvovali brojni zvaničnici iz zemalja okruženja, ambasadori kao i visoki predstavnici policijskih struktura.

 

Dodijeljene su nagrade najboljima koji su se takmičili u atletici, malom fudbalu, basketu, odbojci, streljaštvu i stonom tenisu a takodje su posebne zahvalnice dobili i svi oni koji su doprinijeli da ova manifestacija bude uspješno realizovana.

 

Ova policijska Olimpijada, održala se po prvi put u Crnoj Gori i to u našem gradu. Na gradskom stadionu “Topolica” održan je svečani defile policijskih delegacija 23 države svijeta sa preko 700 takmičara koji je okupio i brojne policijske oficire, zvaničnike ali i turiste iz ovih država koji su bordili svoje ekipe.

 

Ono što je obilježilo ovu manifestaciju je i predivan gest zemalja učesnica u takmičenjima koje su zasadile po jednu maslinu kao simboličan doprinos uljepšavanju našeg grada.

 

 

Bar sa svojom infrastrukturom predstavlja idealnu lokaciju za organizovanje sportskih manifestacija ali i destinaciju za razvoj sportsko-rekreativnog turizma.