17.06.2021.
Novosti

KONKURS - za zajedničku zbirku ljubavne poezije „PJESNIK – SVETIONIK“ Broj 4

Međunarodno udruženje književnih stvaralaca i umjetnika „Nekazano“ raspisuje

 

KONKURS

 

Za zajedničku zbirku ljubavne poezije „PJESNIK – SVETIONIK“ Broj 4, a za potrebe „Četvrtog festivala ljubavne poezije Pjesnik – Svetionik“.

- Zainteresovani autori mogu poslati po jednu ljubavnu pjesmu dužine do 28 reda.

- Radove iskljućivo slati kao Word dokument. Font: Times New Roman, veličina 12.

- Radovi mogu biti već objavljivane  i neobjavljivane pjesme. U istom dokumentu napisati kratku biografiju i tačnu adresu stanovanja.

- Radove slati na ćiriličnom i latiničnom pismu i na svim jezicima regiona i svijeta.

- Autori koji šalju radove na maternjem jeziku(makedonski, slovenački, engleski, francuski, bugarski, ruski i sl.) moraju biti kvalitetno prevedeni na srpski jezik.

- Pretplata i slanje, kotizacija i sl. se naplaćuje u visini od 10,00€ (ukoliko u međuvremenu obezbijedimo sponzora neće se naplaćivati pretplata tj. Kotizacija -  a o čemu će učesnici biti blagovremeno obaviješteni).

- Dostava knjiga će se vršiti po završenom Festivalu a po održanoj promociji i to na teritoriji Crne Gore poštom a za druge zemlje Regiona i inostranstva po gradovima(preko naših ovlašćenih članova – I poštom).

- Rok za slanje radova je od 20.juna do 15. jula 2021. god.

- Radove slati na e- mail: nekazano@yahoo.com

- Radovi koji su pristigli a koji nijesu po uslovima konkursa neće se uzeti u razmatranje.

- Najbolja pjesma po izboru žirija(koji će se naknadno odrediti) nagradit će se sa produženim   vikendom u Baru, za dvije osobe. Ostali autori, koji učestvuju na Festivalu, dobiti će zahvalnice ili diplome .

 - Promocija i Festival ljubavne poezije „PJESNIK - SVETIONIK“ održat će se u Baru, u vremenu od 20 do 23. avgusta 2021. godine.

 

Dobro došli!

 

 

Predsjednik

Međunarodnog udruženja književnih

stvaralaca i umjetnika „Nekazano“

Labud N. Lončar