18.05.2022.
Novosti

Obaveštenje TO Bar: Zbog koncerta 21. maja izmijenjen režim saobraćaja i parkinga u Baru

 

Opština Bar i Turistička organizacija Bar obavještavaju građane i goste da se 21.05.2022. godine, radi održavanja koncerta, u periodu od 12:00h do 02:00 h narednog dana zabranjuje saobraćaj u Ulici maršala Tita (na dijelu od raskrsnice sa Ulicom Jovana Tomaševića do raskrsnice sa Ulicom Vladimira Rolovića), u Ulici Vladimira Rolovića (na dijelu od raskrsnice sa Ulicom maršala Tita do raskrsnice sa ulicom Obala 13. Jula) i Ulici Obala 13. Jula (od raskrsnice sa Ulicom Branka Čalovića do raskrsnice sa Ulicom Vladimira Rolovića).

 

Za vrijeme važenja obustave saobraćaja, kao jednosmjerne ulice određuju se Ulica učiteljice Milice Pejović Dedović (od raskrsnice sa Ulicom Jovana Tomaševića do raskrsnice sa Ulicom popa Pavla Radunovića) i Ulica Vladimira Rolovića (od raskrsnice sa Ulicom Jovana Tomaševića do raskrsnice sa Ulicom maršala Tita).

 

Isto tako obavještavamo građane da je Opština Bar za vrijeme trajanja koncerta 21.05. obezbijedila veći broj lokacija predviđenih za parkiranje vozila kako bi se izbjeglo stvaranje saobraćajnih gužvi. Lokacije predviđene za parkiranje vozila nalaze se u svim djelovima grada i pristupačne su za lak dolazak do mjesta održavanja koncerta.

 

Parking za putničke automobile obezbijeđen je na samom ulazu u Bar kod objekta „Amfora“ u Šušanju, zatim kod gradskog stadiona Madžarica, uz objekat sportske dvorane „Topolica“, iza zgrade Gimnazije „Niko Rolović“ neposredno kod Doma zdravlja, iza zgrade Opštine Bar i kod objekata „Franca“ i „Conto“ u neposrednoj blizini Opštine, kod stare autobuske stanice neposredno uz Pionirski i Logor park na Topolici kao i kod objekta „Voli“ i HD „Laković“ u Ulici JNA.

 

Poseban parking za autobuse obezbijeđen je iza sportske dvorane „Topolica“ kao i parking prostoru objekta HD „Laković“, te molimo prevoznike da koriste ove parkinge kako bi izbjegli gužve.

 

Molimo građane da savjesno koriste predviđena parking mjesta kako bi izbjegli stvaranje saobraćnih gužvi i unaprijed se zahvaljujemo na saradnji i strpljenu, sa željom da praznične dane dočekamo u dobrom raspoloženju i pozitivnoj atmosferi.